Makkelijk zelf te varen bootjes

Zorgeloos zelf varen zonder vaarbewijs

Je mag met onze bootjes zelf varen over de Amsterdamse grachten en de Amstel. Dat is heel makkelijk, ook als je geen vaarbewijs of ervaring hebt.

Onze bootjes zijn stevig, betrouwbaar en makkelijk in het gebruik. Ook zijn ze niet onnodig groot en varen ze niet harder dan loopsnelheid. Dat maakt ze bij uitstek geschikt om zorgeloos zelf te varen.

Je krijgt van ons altijd een persoonlijke instructie. In een paar minuten leggen we je alles uit en laten we je alles zien wat je moet weten voordat je het water op gaat.

Zorgeloos zelf varen – geen vaarbewijs nodig

Je mag zelf varen met onze bootjes. Dat is heel makkelijk, ook als je geen vaarbewijs of ervaring hebt.

Onze bootjes zijn stevig, betrouwbaar en makkelijk in het gebruik. Ze zijn niet onnodig groot en varen ze niet harder dan loopsnelheid. Dat maakt ze heel geschikt om zorgeloos zelf te varen.

Je krijgt van ons altijd een persoonlijke instructie. In een paar minuten leggen we je alles uit en laten we je alles zien wat je moet weten.

Zelf boot varen Amsterdam Boaty fluisterboot

Volledig open fluisterboot

  • lekker voor zonaanbidders
  • makkelijk in- en uitstappen
  • beter zicht

Ruimte genoeg voor 6 personen

Je mag op onze bootjes met maximaal 6 personen varen (inclusief degene die de boot bestuurt). Dat is het maximum voor de vergunning en de verzekering van onze bootjes.

Ook bij een volle bezetting zit iedereen nog steeds ruim genoeg en is er nog voldoende plek voor wat handbagage. Of om je huisdier mee te nemen. 

Ben je met meer dan 6 personen? Huur er dan s.v.p. een bootje bij. Of laat je schoonmoeder thuis.

Bootverhuur Amsterdam zelf varen fluisterboot

Stil, uitstootvrij en ontspannen zelf varen

Ontspannen zelf varen; dat is de bedoeling van onze sloepjes.

Door de elektrische aandrijving van je fluisterboot heb je geen last van motorlawaai, harde trillingen of stinkende uitlaatgassen. Je hoort de motor stilletjes zijn werk doen en het water om je heen rustig kabbelen. Je verstaat elkaar goed en krijgt veel mee van je omgeving, of dat nou de stilte van de Amstel is of de drukte van het centrum.

In de banken van je bootje zitten flinke accu’s. Wij zorgen dat daar altijd voldoende stroom in zit. Dus je hoeft onderweg nooit op zoek naar een tankstation of een laadpaal.

Elektrische boot huren Amsterdam 2 personen zelf varen

Kussentjes en zwemvesten inbegrepen

Je krijgt van ons altijd schuimzitjes mee om op te zitten. Die zorgen ervoor dat je geen koude billen krijgt bij fris weer. En ook dat je je billen niet brandt bij warm weer met felle zon.

Ook krijg je van ons gratis zwemvesten in bruikleen. Die hebben we in drie maten: voor peuters, kleuters en voor volwassen niet-zwemmers. Heb je kindervestjes nodig? Laat het ons dan s.v.p. even van tevoren weten, zodat we zeker weten dat we er genoeg voor je hebben liggen.

Fluisterboot Amsterdam huren zelf varen zwemvesten

Graag een open bootje, maar niet meer beschikbaar?

Bij mooi weer vinden de meesten van ons het lekker om wat zon te pakken. Dan kun je dus het best een volledig open sloepje (zonder overkapping) huren.

Maar de mooiste dagen zijn uiteraard ook onze drukste dagen. Dan kan het zijn dat al onze open bootjes al gereserveerd zijn. In dat geval raden we je aan het te proberen bij onze collega’s van Boats4rent Amsterdam. Daar kun je een zelfde soort fluisterboot huren, met dezelfde service en voor dezelfde tarieven als bij ons.

De ligplaats van Boats4rent is aan de westkant van het centrum, aan de rand van de Jordaan.

Geen open bootjes meer beschikbaar? Check Boats4rent

Bij mooi weer kan het gebeuren dat al onze open sloepjes al gereserveerd zijn. Dan kun je het proberen bij onze collega’s van Boats4rent Amsterdam. Daar kun je een zelfde soort fluisterboot huren, met dezelfde service en tarieven als bij ons.

De ligplaats van Boats4rent is aan de westkant van het centrum, aan de rand van de Jordaan.

Bootje huren Amsterdam 2 personen

Of huur je liever een grote sloep met schipper?

Wil je liever niet zelf varen? Of één grote sloep huren voor meer dan 6 personen? Of zoek je een wat luxere of nog grotere boot, met eten en drinken aan boord? Kijk dan eens op de website van onze collega’s hieronder. Die verhuren mooie sloepen en borrel- en dinerboten voor grotere groepen. Met schipper en catering, voor de scherpste tarieven van Amsterdam!

Mokumboot

Mokumboot is een no-nonsense bootverhuurder voor wie op zoek is naar praktische boten, voordelige tarieven en gunstige voorwaarden. Mokumboot heeft sloepen – zoals de Begijnhof te zien op de foto -, rondvaartboten en zelf te varen sloepen voor allerlei verschillende groepsgroottes. Naar Mokumboot ->

Sloep huren met schipper  Amsterdam