Degelijke en makkelijk zelf te varen bootjes

Reserveer mijn Boaty

Degelijke en makkelijk zelf te varen bootjes

Een volledig open bootje óf deels overdekt bootje huren?

Je kunt bij ons twee typen bootjes huren: volledig open óf deels overdekt. Bij het maken van je online reservering zie je welk type bootje er op dat moment beschikbaar is. Als er volledig open én deels overdekte bootjes beschikbaar zijn, kun je zelf je keuze maken. Het zijn in principe dezelfde bootjes: ze zijn even groot (max. 6 personen) en hebben dezelfde snelheid. Ook de tarieven zijn hetzelfde. Het enige verschil is de gedeeltelijke overkapping met zonnepanelen.

Volledig open bootje

+ lekker voor zonaanbidders
+ iets makkelijker in- en uitstappen
+ wat beter zicht

Deels overdekt bootje

+ bij felle zon schaduw op een deel van de boot
+ bij regen blijft een deel van de boot droog
+ nog milieuvriendelijker: eigen zonnestroom

Zonder vaarbewijs zelf varen

Je mag zelf varen met onze bootjes. Dat is heel makkelijk, ook als je geen vaarbewijs of ervaring hebt. Onze bootjes zijn stevig, betrouwbaar en makkelijk in het gebruik. Dat maakt ze bij uitstek geschikt om zorgeloos zelf mee over de grachten te varen.

Ruimte genoeg voor zes personen

Je mag op onze bootjes met maximaal zes personen varen, inclusief jezelf. Ook bij een volle bezetting zit iedereen nog steeds ruim genoeg. Meer dan zes personen? Huur er dan een bootje bij. Of laat je schoonmoeder thuis.

Ontspannen varen

Lekker ontspannen varen is de bedoeling van onze bootjes. Door de elektrische aandrijving heb je geen last van lawaai en uitlaatgassen. Ook hoef je onderweg nooit te tanken.

Graag een open bootje, maar niet meer beschikbaar?

Wil je graag met een open bootje varen, maar zijn die allemaal al gereserveerd? Dan kun je misschien terecht bij onze collega’s van Boats4rent Amsterdam Westerpark.

Een luxere /grotere boot met kapitein huren?

Zoek je een luxere of grotere boot, bijvoorbeeld een flinke sloep of een salonboot met schipper? Dan raden we je de collega’s van Sloepvrienden aan. Zij verhuren leuke sloepen en salonboten voor de scherpste tarieven van Amsterdam.
Een mooi overzicht van rondvaarten en andere vaartochten in Amsterdam vind je op de Rondvaartvergelijker.

Facebookgoogle_plus