Boot huren Gaypride

Met je bootje op de eerste rang bij de Gay Parade

De grote botenparade op de eerste zaterdag van de augustus is het spectaculaire hoogtepunt van de jaarlijkse Gay Pride. Dan vaart in de middag een lange kolonne van zo’n 80 feestboten een route dwars door de binnenstad. Bijna alle boten hebben een eigen thema met muziek en dansers. Je komt ogen en oren te kort!
Als je tenminste een goeie plek hebt. En dat is op de wal niet eenvoudig. Langs de route staan honderdduizenden mensen rijen dik tegen elkaar aan, in de hoop iets van de botenparade te zien.
Dan kun je beter op een bootje langs de route zitten. Dan zit je met je eigen gezelschap letterlijk op de eerste of tweede rij, heb je voldoende ruimte, kun je je eigen eten en drinken meenemen en heb je vrij zicht op alle feestboten.

Gay Parade Amsterdam boot huren

Hoe werkt het huren van een bootje voor de Gaypride precies?

Alleen te huur voor hele dag

We verhuren onze bootjes voor de Gay Pride alleen voor de hele dag. Ruim voor aanvang van de optocht moet je je plaats hebben ingenomen. Daarom moet je je bootje bijtijds ophalen: tussen 8.00 en 9.45 uur. Terugbrengen na afloop van de optocht kan tussen 17.00 en 19.00 uur.

Het tarief voor de Gay Parade

Het dagtarief voor de Gay Pride is € 299,- (+ €2,50 p.p. belasting). Dit is inclusief het verplichte ligplaatsvignet van € 92,50. Er mogen maximaal zes personen per bootje, waarvan één BOB. Dus met een volle boot ben je de hele dag onder de pannen voor ca.  50,- per persoon.

Meer info en reserveren

Voor meer informatie over het huren van een bootje voor de Gay Pride kun je een mailtje sturen naar info@boaty.nl. Direct eenvoudig online reserveren kan ook. Selecteer daarvoor op de kalender de eerste zaterdag van augustus.