De stad uit over de Amstel

Reserveer mijn Boaty

De stad uit over de Amstel

Lekker ontspannen, weg van de drukte van de stad

Als je een bootje huurt om even te ontsnappen aan de drukte, is dit ideaal: een heerlijk ontspannen vaarroute die je over de slingerende Amstel meeneemt de stad uit. Bij mooi weer kun je onderweg zelfs zwemmen! Helemaal naar Ouderkerk aan de Amstel raden we niet aan; dat is wel erg ver. Heen en terug naar café-restaurant Klein Kalfje is een stuk beter te doen. Dat duurt zonder pauze ongeveer twee uur.

Deze route op de kaart

Je krijgt van ons een grote gelamineerde kaart mee. Daar staat deze vaarroute ook op. Makkelijker dan deze route kan haast niet. Je vaart de Amstel af, draait halverwege om en vaart dezelfde weg weer terug. Je kunt de route hieronder alvast bekijken op Google Maps.

Wat valt er te zien op deze route?

Deze tocht voert zuidwaarts over de Amstel de stad uit. Je komt onderweg langs de befaamde Berlagestijl in Amsterdam Zuid, de wolkenkrabbers bij het Amstelstation, het Martin Luther Kingpark, de begraafplaats Zorgvlied, het buitenverblijf Amstelrust, de Riekermolen, het standbeeld van een schilderende Rembrandt van Rijn en café-restaurant Klein Kalfje.

Facebookgoogle_plus