Mooie vaarroutes

Reserveer mijn Boaty

De mooiste vaarroutes persoonlijk uitgelegd en mee op waterkaart

Waarheen met je bootje?

Bijna alle grachten van Amsterdam en ook de Amstel mag je bevaren met onze bootjes. Vanwege de veiligheid zijn er een paar uitzonderingen (IJ, Kostverlorenvaart en Nieuwe Herengracht). Het staat je vrij je eigen route te varen. Maar je kunt ook gebruik maken van onze route-suggesties. Zo weet je zeker dat je de tijd op het water optimaal gebruikt en onderweg veel moois te zien krijgt.

Persoonlijke uitleg

Bij het huren van een bootje krijg je van ons een persoonlijke uitleg. We laten je graag de mooiste routes over de Amstel en de grachten zien. Ook geven we daarbij tips voor onderweg: wat kom je tegen, waar moet je op letten, waar kun je even stoppen?

De mooiste routes

Wij hebben drie mooie adviesroutes voor je uitgewerkt: één over de Amstel en de klassieke grachten, één over de Amstel en het oostelijk centrum (o.a. Artis en Nemo) en één de stad uit. Hieronder kun je ze alvast bekijken.

Drie uur, vier uur of de hele dag?

Je kunt bij ons een bootje huren voor een dagdeel van drie of vier uur. In drie uur kun je zeker een mooie route varen over de Amstel en enkele van de mooiste grachten van Amsterdam. In vier uur kun je nog net iets meer zien, of even pauzeren onderweg. Als je de hele stad wilt zien, kun je een bootje huren voor de hele dag.

Gelamineerde waterkaart

Je hoeft van tevoren geen huiswerk te maken en geen eigen kaarten mee te nemen. Van ons krijg je een grote gelamineerde waterkaart mee. Daarop staan route-adviezen, bezienswaardigheden en andere nuttige informatie ingetekend.

Facebookgoogle_plus