In de wintermaanden zijn wij gesloten. Vanaf 14 maart 2020 kun je weer varen met een Boaty.

Reserveer mijn Boaty

Ligplaats aan zuidkant centrum

Ligplaats aan zuidkant van centrum

Boaty Bootverhuur ligt aan de zuidkant van het centrum van Amsterdam. Andere bekende attracties op loopafstand zijn het Museumplein, de Heineken Experience en de Albert Cuypmarkt.

Mooie routes door het centrum

Vanaf onze ligplaats kun je in drie of vier uur een mooie route over de Amstel en de mooiste grachten van Amsterdam maken. Het is een kwartiertje varen naar de Amstel en nog een kwartiertje later zit je bij het Amstel Hotel en Carré.

Ons precieze adres

Boaty ligt vlakbij de hoek van de Ferdinand Bolstraat en de Jozef Israëlskade, aan het voet/fietspad direct naast hotel Okura. Onze steiger heeft geen huisnummer. Gebruik daarom voor je navigatie het adres van onze buren van hotel Okura: Ferdinand Bolstraat 333. Het hotel is het enige hoge gebouw in de buurt, met de Nederlandse vlag op het dak. Je hoeft het hotel niet in. Wij wachten op je bij de steiger.

Hoe kom je het makkelijkst bij ons?

Fiets / lopen: vanaf Museumplein of Heineken Experience 5-10 min fietsen / 15-20 min. lopen
Taxi: vanuit hartje centrum (ca. 15 min./ € 10-15. Met 3/4 personen veel sneller en bijna zelfde prijs als OV.
Auto: parkeren tegenover ons op straat (Amstelkade 130-140 / € 3 p/u, zondag gratis) of in de Flow Parking (Gelrestraat 2, € 15 p/d, 15 min. lopen).
OV: Trams 12 (halte Scheldestraat, 1 min. lopen) en 4 (halte Amstelkade, 5-10 min. lopen) stoppen in de buurt. Treinstation RAI is op loopafstand (ca. 20 min.).
Voor een precieze routebeschrijving is het handig om Google Maps bovenaan de pagina te gebruiken.

Andere bootverhuur aan westkant van centrum

Als de locatie van Boaty aan de zuidkant voor het centrum niet handig uitkomt, kun je overwegen een bootje te huren bij Boats4rent Bootverhuur Amsterdam Westerpark. Boats4rent ligt iets ten westen van de hoofdgrachten, vlakbij de Jordaan.

Facebookgoogle_plus