Sloep huren Koningsdag

Koningsdag op een bootje in Amsterdam

Koningsdag is het feest van het jaar! Honderdduizenden Amsterdammers en bezoekers van buiten de stad vieren deze dag in de buitenlucht. De leukste manier om Koningsdag in Amsterdam te beleven is op een eigen bootje. Op en langs de grachten is het één groot feest met muziek, dans, voorstellingen, kraampjes, hapjes en drankjes. Op een eigen bootje kun je tijdens Koningsdag heel wat zien en beleven, zonder urenlang tussen de mensenmassa’s te hoeven slenteren.

Boot huren Koningsdag Amsterdam

Hoe werkt het huren van een bootje precies op Koningsdag?

Alleen te huur voor de hele dag

We verhuren onze bootjes op Koningsdag alleen voor de hele dag. Je kunt je sloepje ophalen tussen 9.00 en 11.00 uur en terugbrengen tussen 17.00 en 19.00 uur.

Het tarief op Koningsdag

Het dagtarief op Koningsdag is 299,- (+€2,50 p.p. belasting). Er mogen maximaal zes personen per bootje, waarvan één BOB. Dus met een volle boot ben je de hele dag onder de pannen voor ca. 50,- per persoon.

Meer info en reserveren

Voor meer informatie over het huren van een bootje op Koningsdag kun je een mailtje sturen naar info@boaty.nl. Direct eenvoudig online reserveren kan ook. Selecteer daarvoor op de kalender 27 april.