Bedrijfsuitje varen in Amsterdam: doe onze quiztocht!

Kom varen met je bedrijfsuitje en doe onze quiz

Ideaal voor grote groepen -zoals personeelsuitjes- is onze quiztocht over de Amsterdamse grachten: de ‘Canal Cruise Competition’. In 2,5 tot 3 uur tijd vaar je een prachtige route over de Amstel en enkele van de mooiste Amsterdamse grachten.

Onderweg beantwoord je met jouw team zo’n 25 vragen over Amsterdam en de grachten, sommige serieus en andere met een dikke knipoog. Ook voer je een aantal leuke foto-opdrachten uit. Na afloop krijgt het winnende team een feestelijke fles bubbels.

Personeelsuitje boot Amsterdam

Wat kost het en hoe kan ik dit reserveren?

Onze ‘Canal Cruise Competition’ kost 109,- incl. BTW (+ €2,50 p.p. belasting). Deze quiztocht is op aanvraag te boeken voor minimaal twee boten.

Het handigst is om ons daarvoor een mailtje te sturen (info@boaty.nl) met jouw wensen (groepsgrootte, gewenste dag en tijd, etc). Dan nemen wij contact met je op om e.e.a. met je door te nemen en vast te leggen.

Teamuitje Amsterdam boot grachten varen

Maatwerk voor jouw groep

Wij helpen je graag om van jouw personeelsuitje een topdag te maken! We kunnen je helpen bij het plannen van je dag, met tips voor het vervoer van en naar onze locatie en met leuke kroegen en restaurants in de buurt.

Ook kunnen we (tegen meerprijs) de quiz helemaal op maat maken voor jouw bedrijfsuitje. Het is mogelijk om door ons een eigen route te laten maken, eigen vragen en opdrachten toe te laten voegen en bijzondere prijzen voor de winnaars te laten verzorgen.

Bedrijfsuitje Amsterdam boot varen